Cea mai mare parcare privata

Aproape 1500 de locuri de parcare și peste 30 de stații de încărcare pentru mașini electrice.

Fără rezervare? Fără griji!
Deși ai opțiunea de a face o rezervare, chiar cu până la 6 luni înaintea datei de plecare, este în regulă și dacă nu o faci. Olimpia Airport Parking îți pune la dispoziție aproape 1500 de locuri de parcare, acoperite sau neacoperite.

Servicii premium pentru o experienta placuta
Iti place sa calatoresti confortabil si te asiguri ca totul este aranjat cat mai bine in avans. Iar cand lucrurile trebuie sa se rezolve din scurt, Olimpia Airport Parking este locul unde castigi timp pretios. Avem o parcare suficient de mare pentru a acomoda aproape 1500 de masini in acelasi timp, intr-o structura construita cu mult simt de raspundere de catre constructori europeni de top. Suficiente atat pentru parcare pe termen lung, cat si pentru parcare expres.

Ai o masina electrica si nu stii daca gasesti loc? Avem 36 de spații de parcare cu statii de incarcare normala si 2 spatii de parcare cu statii de incarcare rapida. Uita de experientele anterioare cu numar foarte mic de locuri de parcare pentru masini electrice. Masina ta te va astepta in parcarea noastra, alimentata si gata sa te duca acasa imediat ce aterizezi. Alimentarea masinilor electrice este perceputa ca un cost aditional si se va regasi in bonul de plata de la ridicare. in cazul in care ai achitat deja parcarea, poti plati diferenta prin oricare dintre modalitătile de plata puse la dispozitie.

Contact us