Locuri de parcare dedicate

Locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati, locuri speciale pentru masini electrice sau mari.

Un plus de confort cand pleci la drum
Sa gasesti un loc de parcare in oras este dificil. Sa gasesti un loc de parcare in imediata apropiere a aeroportului, unde sa poti lasa masina in siguranta, unde sa te poti ocupa de bagaje si de pregatirea calatoriei fara sa simti ca a trebuit sa sari din masina din mers, pare a fi un lux. Dar acest lux este o necesitate pentru persoanele cu dizabilitati. Si care este cel mai mare neajuns cand vorbim de parcare la aeroport si nu numai? Momentul cand locurile dedicate acestora sunt ocupate de alte masini, fara ca nici o masura sa fie luata.

Servicii premium pentru toti calatorii
La Olimpia Airport Parking suntem de parere ca toata lumea ar trebui sa poata calatori in siguranta si fara ca acest eveniment să fie unul stresant. Cu siguranta, noi putem prelua asa cum se cuvine partea noastra din aceasta responsabilitate. Avem locuri dedicate masinilor persoanelor cu dizabilitati, marcate ca atare, si pastrate libere special pentru cei care au cu adevarat nevoie.

Dincolo de un simplu marcaj, sistemul nostru de supraveghere si alocarea locurilor de parcare pe baza de rezervare, ne permit sa asiguram cea mai buna administrare a locurilor de parcare. Acestea sunt bine semnalizate si bine pozitionate, oferindu-va acces rapid la automatele de plata sau la ghiseu.

Ai o masina mare si incapi greu in locurile de parcare clasice? Olimpia Airport Parking iti pune la dispozitie pana la 1500 de locuri de parcare, acoperite sau neacoperite, pentru diverse regimuri de insltime, cu sau fara statii de incarcare electrica.