Despre noi

Ce este Olimpia Airport Parking?
Inaugurata in septembrie 2022, Olimpia Airport Parking este prima parcare privata supraetajata, aflata in imediata apropiere a aeroportului Henri Coanda, care ofera cele mai bune conditii posesorilor de masini.
Totul la acest proiect este realizat la superlativ, de la detaliile tehnice ale constructiei si sistemele de management de parcare, la plata disponibila in orice format, si la facilitatile incluse in plan pentru a oferi un serviciu premium complet si experienta excelenta meritata de catre orice calator.

Cui i se adreseaza serviciul?
Serviciul este destinat persoanelor care doresc sa ajunga la aeroport in mod confortabil, cu propria masina. Astfel, isi pot planifica singuri traseul, se pot ocupa de propriile bagaje sau isi pot transporta familia în aceleasi conditii de siguranta (cu scaun de copil omologat) ca in cazul tuturor drumurilor pe care le fac in mod normal.
Olimpia Airport Parking este prima optiune atunci cand vine vorba de siguranta. Masina este unul dintre cele mai importante bunuri personale, dar si unul care poate fi usor vandalizat sau avariat in parcarea din vecinatatea imobilului in lipsa proprietarului. Parcarea noastra ofera garantia sigurantei, prin intermediul monitorizarii video ce acopera fiecare spatiu de parcare, a personalului de paza prezent non-stop in locatie si a iluminatului nocturn.

Viziune
Planul a fost de a extinde experienta placuta de calatorie oferind confortul de a veni cu masina personala pana la aeroport, si garantand siguranta pentru proprietarul care stie ca masina ramane intr-o parcare privata, inchisa si monitorizata permanent.

Misiune
Olimpia Airport Parking este materializarea unui efort sustinut de a crea cele mai bune conditii de calatorie pentru segmentul premium din Romania. Am oferit clientilor nostri o optiune diferita de un loc de parcare pe un teren marcat, construind o parcare supraetajata cu aproape 1500 de locuri, spatii pentru masini electrice si hibride, acces usor si spatii dedicate persoanelor cu dizabilitati.

Detalii tehnice
Specificatiile tehnice ale structurii sunt impresionante, de la proiectarea menita sa asigure un flux inteligent, acces rapid si o miscare usoara a clientilor prin perimetrul parcarii, la materialele de prima calitate folosite.
Constructia, o investitie romano-elvetiana, este o structura metalica robusta cu deschideri ample, ce ofera un plus de rezistenta si stabilitate. A fost realizata de firma Astron din Luxemburg, o firma europeană cu peste 50 de ani de experienta in realizarea a mai bine de 50.000 de constructii pe structura metalica. Expertiza lor acopera segmentul de parcari supraetajate, printre alte tipuri de constructii, si este vizibila in modul in care sunt proiectate caile de acces, in modul in care este gandit fluxul auto in interiorul parcarii, in constructia puntilor stabile, in modul in care sunt incluse in plan spatiile destinate masinilor electrice si cele destinate masinilor persoanelor cu dizabilitati.
Infrastructura statiilor de incarcare pentru masinile electrice este una generoasa. Parcarea dispune de 36 de astfel de spatii de incarcare normala si 1 spatiu de incarcare rapida. Solutia este oferita de catre EV Charging Solutions, o firma din portofoliul ABB Electrification, ce ofera o gama larga de solutii inteligente si servicii inovative pentru infrastructura electrica, asigurand totul de la sistemele de distributie, la cabluri, sisteme de siguranta si accesorii.
Pentru placarea fatadei s-au folosit panouri Equitone din fibrociment de inalta densitate cu suprafata netratata. Aceste placi subtiri si usoare sunt de fapt indestructibile si au un considerabil aport estetic, dand chiar si unei constructii tehnice un aspect elegant. Printre caracteristicile deosebite ale acestor placi se numara faptul ca permit aerului sa circule in spatele placarii, reducand considerabil riscul de aparitie a mucegaiului si efectele caldurii excesive sau al inghetului.
Desi am avut in vedere functionalitatea spatiului creat, nu am facut abstractie de aspectul acestuia in forma finala. Aceste placi versatile din fibrociment brut lustruit produc senzatia unui spatiu futuristic, creata printr-un design minimalist, dar de efect, data fiind calitatea materialului folosit.

Tehnologie si automatizari
Daca designul si conceptul te duc cu gandul la o parcare a viitorului, atunci senzatia cu siguranta este dublata de experienta automatizata si intens tehnologizata. La Olimpia Airport Parking poti rezolva totul chiar inainte ca bariera sa se ridice pentru a-ti permite accesul sau plecarea. Sistemele noastre de monitorizare nu reusesc doar să tina sub control strict tot ceea ce se intampla in incinta parcarii, ci stiu exact locul fiecarei masini si situatia acesteia (plata efectuata in avans, cost suplimentar etc).

Sistemul ”Park Eyes” pune o cameră la 2 spatii de parcare sau un sistem de 2 camere care supravegheaza 4 spatii de parcare. Stim mereu cate locuri sunt ocupate, unde si de catre cine. In combinatie cu sistemul ”Find My Car”, disponibil prin intermediul automatelor din cadrul parcarii, vizita ta la noi poate fi pe cat de scurta este posibil pentru lasarea sau ridicarea masinii.
Accesul din si in afara incintei se realizeaza in baza sistemelor care citesc numerele de inmatriculare. Faci platile usor – online la rezervare, cash sau card la ghiseu sau la automat, ai acces rapid si poti sa te intorci la lucrurile importante pentru tine în timp la fel de scurt.