Foarte aproape de aeroport

La doar ca. 200 de metri, ai cea mai mica distanta de la o parcare aeroport Otopeni pazita pana la aeroport.

Castiga timp!
Ai parte de cea mai rapida experienta de parcare dintre toate variantele disponibile in jurul aeroportului Henri Coanda. Aflat la ca. 200 de metri distanta, Olimpia Airport Parking este foarte aproape de terminal, iar sistemele interne de management al parcarii sporesc eficienta.

Ai parcat, ai plecat
Rezerva-ti locul de parcare imediat dupa ce ai rezervat locul in avion si nu trebuie sa te mai gandesti la cum poti sa ajungi la aeroport cu bagajele, cu cat timp inainte trebuie sa chemi un taxi, sau cat faci din parcare la aeroportul Otopeni si cat iti va lua sa inchei formalitatile.

Călătoreste pana la aeroport in ritmul tau. O cursa cu masina proprie la aeroport iti permite sa te ocupi de bagaje, sa le duci la masina si de la masina in timpul tau. Calatoresti cu un copil mic? Nu prea exista taxiuri sau masini din sistemul de ride-sharing care sa aiba scaune pentru bebelusi si copii mici.

Am creat cel mai performant sistem de management al unui complex de parcare. Ai 6 iesiri si 6 intrari rapide, locuri de parcare supravegheate video, plati rapide prin orice modalitate iti este mai accesibila, sisteme de bariera cu citire a numarului de inmatriculare pentru un acces cat mai rapid. Mai mult, chiar daca suntem atat de aproape de aeroport incat ai putea ajunge pe jos fara probleme, iti punem la dispozitie un shuttle confortabil pentru a intregi experienta si pentru a ne indeplini promisiunea de rapiditate si confort.