Plata online, cash sau la ghiseu

Plata locului de parcare se face online, la automat sau la ghiseu in parcare, cu cash sau card.

Ai un sistem de plati transparent si accesibil!
Odata ce ai rezervat biletul de avion, poti face acelasi lucru cu locul de parcare din cadrul complexului nostru. Preturile sunt transparente si accesibile, sistemul poate fi verificat oricand, iar platile se pot efectua in orice mod iti este mai la indemana. Toate serviciile sunt disponibile non-stop.

Plateste in avans sau la plecare
Poti achita toata suma din momentul rezervarii, atata timp cat cunosti datele calatoriei tale. Te întrebi cat costa parcarea la aeroport in cazul in care apar modificari? Poti administra rezervarea cu mare usurinta, direct din sistem. Pentru plecarile întarziate din cauza ca ti-ai amanat revenirea in tara, sistemul nostru va sti sa taxeze suplimentar, diferenta de pret urmand sa poata fi platita in acelasi sistem: online, la automatele din parcare sau la ghiseu.
Totul este gandit pentru a expedia procesul si a te ajuta sa pornesti cat mai repede spre casa si spre cei dragi. Pentru ca ultimul lucru de care mai ai nevoie dupa ce tocmai ai aterizat, ar fi o gramada de formalitati doar pentru a scoate masina dintr-o parcare. Plata este rapida si accesibila, se inregistreaza imediat in sistem, iar tu te poti îndrepta deja spre una dintre iesirile noastre bine semnalizate, cu bariera pe baza de sistem de citire a numărului de inmatriculare.