Tarif parcare aeroport Otopeni


1 ora

2 ore

3 ore

4 ore

5 ore

6 ORE - 24 DE ORE

1 zi

2 zile

3 zile

4 zile

Incepand cu a 5-a zi

inclusiv tva

pret standard 

10 RON

20 RON

30 RON

40 RON

50 RON

75 RON

75 RON

150 RON

225 RON

300 RON

55 RON/ZI

inclusiv tva

pret promotie

10 RON

20 RON

30 RON

40 RON

50 RON

60 RON

60 RON

120 RON

180 RON

240 RON

40 RON/ZI

Parcare Otopeni – pret, functionalitati, beneficii

Iata ce implica tarifele din tabelul de mai sus:

  • Accesul la cea mai mare parcare Otopeni acoperita supraetajata din apropierea aeroportului Otopeni;
  • Parcare Otopeni la pret avantajos si la o distanta de circa 200 m de poarta de sosiri sau cea de plecari – un drum de maximum patru minute pe jos;
  • Complex parcare cu supraveghere video 24 din 24;
  • Posibilitatea de a rezerva un loc de parcare online si de a verifica disponibilitatea locurilor in aceasta parcare Otopeni – pret avantajos si beneficii pe masura pentru cea mai mare parcare din apropierea aeroportului.

 

Cel mai bun pret pentru parcare in aeroportul Otopeni!

Complexul nostru de parcare include toate serviciile care ar putea fi necesare unui sofer – locuri de parcare normale, parcare pe lunga durata, locuri concepute pentru persoanele cu dizabilitati, precum si locuri concepute special pentru masini mari sau pentru masini electrice.

Ai toate motivele sa apelezi la Olimpia Parking – masina ta este in siguranta deplina si poti rezerva un loc de parcare aproape de aeroport in doar cateva minute!

Pentru mai multe informatii privind taxa de parcare aeroport Otopeni, nu ezita sa ne contactezi. Nu uita ca tarifele prezentate in aceasta pagina nu includ costurile suplimentare care trebuie achitate la o eventuala ridicare intarziata a masinii, din moment ce acestea sunt variabile.

 

Alege Olimpia Parking – alege o parcare Otopeni moderna, sigura si pentru orice tip de masina!

*Tarifarea pe termen scurt se aplica doar in primele 24 de ore; Dupa depasirea celor 24 de ore se aplica tarifarea pentru parcare pe termen lung;