Sistem de smart parking

Ai proiectare inteligenta, monitorizare prin ParkEyes, procese automatizate si FindMyCar.

Descopera un sistem inteligent de management de parcare
Stim ca nu ai timp de pierdut, asa ca la noi in parcare, totul este automat. Inca din proiectare, parcarea noastra a fost gandita pentru a te ajuta să castigi timp si sa te misti rapid. Apoi, am automatizat absolut toate procesele unde acest lucru a fost posibil.

Tehnologia pusa in folosul tau direct
De la bariera care iti recunoaste numarul de inmatriculare al masinii la sosire, la rezervarea online si plata online disponibile astfel incat tu doar sa parchezi si sa pleci, pana la sistemul de monitorizare care acopera fiecare centimetru al parcarii, si sistemul „FindMyCar” care iti spune cu exactitate unde se afla vehiculul tau, toate aceste procese au fost automatizate.

Atat pentru parcare pe termen lung, cat si pentru parcare expres, ai fast entry si fast exit datorita sistemului inteligent care citeste numarul de inmatriculare. Ai tot ajutorul sistemului de parcare inteligent ParkEyes, care te va ghida spre locul de parcare alocat. Apoi pentru a-ti gasi masina cu usurinta la ridicare.

Nu exista experienta de parcare privata in Romania mai rapida si mai eficienta. Daca ai avut o calatorie lunga si nu retii cu exactitate locul unde ai parcat masina, ai la dispozitie automatele noastre inteligente care te vor ghida si iti vor da un update. Daca exista costuri aditionale, neacoperite de plata initiala, precum o extensie a perioadei de parcare, sau contravaloarea incarcarii electrice, vei afla toate aceste informatii de la automatele intuitive. Mai mult, poti face plata direct in acelasi loc. Nu-ti mai ramane de facut decat sa te urci in masina si sa pleci la drum, spre casa sau spre o noua destinatie.