Supraveghere video 24/24 si paza

Asiguram supraveghere video 24/24, precum s pază pentru tot perimetrul parcarii noastre.

Calatoresti linistit cand stii că masina ta ramane la noi!
Oricine se gandeste la bunurile personale atunci cand pleaca la mare distanta de casa. Mai ales atunci cand calatoria poate sa dureze ceva mai mult decat un city break. Cea mai mare parte a clientilor nostri ne-au declarat ca nu se simt in largul lor lasandu-si masinile in parcarile de langa locuinta.

Stam cu ochii pe masina ta
Si nici macar nu glumim sau nu exageram prin aceasta promisiune. Avem implementat sistemul ParkEyes, sistem unic în Romania, care monitorizeaza non-stop fiecare loc de parcare din intregul complex. Dincolo de a te anunta pe tine atunci cand ajungi la Olimpia Airport Parking unde este locul tau si pe noi ce locuri sunt ocupate, camerele ne ajuta sa vedem tot ce se intâmpla in parcare in orice moment. Sistemului nostru inteligent de supraveghere si management al parcarii nu îi scapa nimic.

Mai mult decat atat, avem paza permanenta, acces doar pe baza de rezervare sau ridicare, fiecare miscare din interiorul parcarii fiind urmarita de catre noi in orice moment. Fluxul de masini din parcare este gandit astfel incat sa faciliteze intrarea si iesirea rapide din complex. Nu exista situatii in care soferii sa fie nevoiti sa conduca mult printre celelalte masini, cautand iesirea sau locul de parcare. Limitand miscarile din parcare, limitam si riscurile de accident, facandu-ne cea mai sigura parcare pazita de la aeroportul Otopeni. Acest lucru nu poate fi garantat daca masina ta ramane in parcarea din fata blocului, sau intr-un loc de parcare standard, fara paza, fara supraveghere.

Contact us