Politica pentru tichetul de parcare pierdut sau deteriorat – transparenta garantata

Probabil am trecut cu totii prin acea clipa de panica atunci cand realizat ca tichetul de parcare a disparut sau s-a deteriorat si trebuie inlocuit cu unul nou.

Dar, in loc sa ne concentram pe neajunsuri, la Olimpia Airport Parking ne axam pe solutii inovatoare si pe oferirea unei experiente fara stres.

Continua sa citesti si afla care este politica pe care o aplicam atunci cand clientii nostri isi pierd tichetul de parcare!

Ce este un tichet de parcare?

Tichetul este o dovata fizica a accesului tau in parcare si, de asemenea, serveste drept chitanta pentru plata serviciului de parcare.

De regula, acesta contine informatii precum: numele parcarii, data si ora sosirii, numarul masinii si un cod de bare.

Vrem sa le oferim clientilor nostri o experienta cat mai placuta, de aceea, sistemul de ticketing pe care il folosim este esential in gestionarea fluxului de vehicule si in asigurarea unei taxari si transparente.

Cat costa inlocuirea tichetului de parcare?

In general, daca pierzi tichetul de parcare, ar trebui sa platesti o taxa intre 100 si 500 de lei, asa cum se intampla in cazul multor parcari private care folosesc un sistem de ticketing.

Totusi, la Olimpia Airpot Parking inlocuirea tichetului de parcare este complet GRATUITA.

tichet parcare

De ce nu percepem o taxa pentru inlocuirea tichetului de parcare?

Stim cu totii cum se intampla lucrurile. Te intorci la masina dupa o calatorie lunga, obosit si nerabdator sa ajungi acasa, incepi sa cauti tichetul pe care l-ai primit atunci cand ai ajuns la parcare si realizezi ca l-ai pierdut sau ca este atat de deteriorat incat nu mai poate fi folosit.

In alte locatii acest scenariu s-ar incheia cu tine platind o taxa suplimentara costisitoare, dar asta nu se intampla la Olimpia.

De ce?

Deoarece intelegem ca greselile se pot intampla, mai ales atunci cand calatoresti in strainatate si lasi toate grijile si responsabilitatile in urma.

In plus, nu credem in taxe nejustificate si nu vrem sa penalizam clientii pentru o greseala minora asa cum este pierderea sau deteriorarea tichetului de parcare.

Mai mult, deoarece intreaga parcare este gestionata printr-un sistem modern, avem o evidenta clara a tuturor vehiculelor care se afla atat in zona locurilor de parcare acoperite, cat si a celor in aer liber.

Asadar, nu iti face griji, deoarece stim cu exactitate cand ai trecut de bariera electronica, unde ai parcat, iar daca ai rezervat online locul de parcare, avem si aceste informatii la indemana si vom putea genera un nou tichet complet gratuit.

De ce este avantajos pentru tine faptul ca la Olimpia Airport Parking folosim un sistem modern de gestionare a locurilor de parcare?

Sistemul de parcare este unul avansat, oferind multiple avantaje.

In primul rand, digitalizarea procesului permite o accesare rapida si facila a locului de parcare. Pe langa asta, sistemul inteligent asigura faptul ca nu exista erori in taxare, eliminand situatiile neplacute in care clientii sunt taxati incorect.

In plus, capacitatea de a oferi informatii in timp real despre disponibilitatea locurilor de parcare ii ajuta pe clientii nostri sa gaseasca un loc de parcare mai usor si mai rapid.

La Olimpia Airport Parking am creat un sistem care prioritizeaza nevoile clientului si eficienta tehnologica. Alege inovatia, alege transparenta, alege Olimpia. Experimenteaza acum diferenta si rezerva-ti locul de parcare la noi pentru urmatoarea ta calatorie!